Over ons / Bedrijfsfilosofie

Over ons / Bedrijfsfilosofie

Ondernemen is keihard werken
En het vereist in de wereld van vandaag een flexibele instelling van u als ondernemer. De meest uiteenlopende zaken razen immers in sneltreinvaart aan u voorbij. Of u het nu wilt of niet: voortdurend krijgt u belangrijke keuzes voor uw voeten geworpen. Kansen (maar ook valkuilen) doen zich voor. Prioriteiten stellen is vaak lastig, want eigenlijk lijkt alles even belangrijk.

 

Ondernemende adviseurs
Vanzelfsprekend wilt u uw kostbare tijd zoveel mogelijk besteden aan uw eigenlijke werk. Dat u zich daarnaast het liefst voor andere delen van uw bedrijfsvoering laat bijstaan door een vertrouwd en deskundig adviseur, ligt voor de hand. Bij NBC Audit Services geloven we in actieve accountants en adviseurs. Gepassioneerde mensen die initiatieven nemen en u snel informeren over alle relevante zaken. Bij ons krijgt u een adviseur die zich opstelt naast de ondernemer en daadwerkelijk waarmaakt uw partner in ondernemen te zijn, de adviseur die u begrijpt!.

Onze Missie
NBC Audit Services B.V.  werkt samen met u aan de beste oplossingen voor u en uw onderneming. Door onze opstelling als uw sparringpartner met ondernemersmentaliteit werken wij mee aan het op succesvolle wijze bereiken van uw doelstellingen en ambities en het overleven van turbulente economische tijden, wij begrijpen wat u bezig houdt en zorgen ervoor dat wij u ontzorgen en in begrijpelijke bewoordingen oplossingen bieden. Kwaliteit voor de juiste prijs is daarbij het uitgangspunt. Ook voor onze eigen mensen bieden wij de beste oplossingen door hen een stabiele werkomgeving en goede ontwikkelingsmogelijkheden te geven. Onze organisatie staat voor een cultuur, waarin commerciële slagkracht en vaktechnische kwaliteit worden gecombineerd met een professioneel kritische houding, waarbij binnen deze cultuur het aspect van de vaktechnische kwaliteit voor de organisatie zelf en het publiek belang te allen tijde doorslaggevend  is, dit in overeenstemming met onze kernwaarden:

  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Innovatief

Wij omarmen als kantoor de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” en ondernemen daar adequaat actie op. Wij zien erop toe dat binnen onze organisatie het publieke belang wordt gewaarborgd. De focus op kwaliteit en een professioneel kritische houding zijn belangrijke waarden voor ons.

De maatregelen hebben tot doel om het vertrouwen in en de kwaliteit van het accountantsberoep te verbeteren. Wij werken voortdurend aan aanpassing en verbetering van de cultuur binnen onze organisatie niet alleen ten aanzien van onze medewerkers maar vooral ook ten aanzien van het management van onze organisatie.

Voor een volledig overzicht van genoemde maatregelen en de voortgang hiervan verwijzen wij naar de NBA Monitor Publiek Belang